LET OP !!!

Het opstellen van de carnavals wagens is dit jaar veranderd. Opstellen is dit jaar op de Europaweg- zuid, op de parkeerhavens aan de rechterkant vanaf Waubach gezien. Advies is om vanaf Waubach de Europaweg te benaderen daar er op de Europweg geen mogelijkheid is om te keren.

De wagens worden op nummer door de Optocht commissaris verder de Eygelshovenerweg ingeleid.

De groepen stellen zich wel zoals van ouds her in de Groenstraat op, en sluiten later bij de wagens aan.

Dit is gedaan omdat de Groenstraat nu te smal is voor de grote wagens.

De optochtnummers kunnen op woensdag 7 februari van 20 tot 21 uur afgehaald worden in Café zaal D'r Sjtee uul. Sloterstraat 86 te landgraaf.

Voorde late beslissers is er nog de mogelijkheid om zondag morgen in te schrijven, van 10:00 tot 11:00 uur. In café De Koetsch Groenstraat 165 te landgraaf.

Hier kunnen ook op zondag de nummers opgehaald worden.


De optocht begint om 14.11 uur in de Groenstraat en gaat vervolgens via de Kerkstraat, Hovenstraat, Sloterstraat, Maastrichterlaan, Kantstraat, Gank en Gravenweg naar gemeenschapshuis De Residentie waar de ontbinding is.

Aan het eind van de optocht staat een papiercontainer waar het karton / papier afval gedeponeerd kan worden.

LET WE: OP DE EUROPAWEG IS EEN STOP VERBOD, DUS HIER NIET STOPPEN EN OF PARKEREN . OOK NIET OM PERSONEN OP OF AF TE LATEN STAPPEN.

Denk er aan dat de optocht route auto vrij moet zijn. Parkeer de auto op de inrit of parkeer deze buiten de optochtroute, om schade en problemen te voorkomen. Hier voor alvast u dank.